• Sold By: Fast Lane

Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 – Blended Learning

Sold By: Fast Lane

De Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1) training is de eerste training in de verschillende Cisco certificeringtrajecten en heeft als doel de cursist een gedegen basiskennis op het gebied van netwerken te geven. De training is breed opgezet, wat betekent dat studenten in aanraking komen met LAN- en WAN-technieken, Ethernet, TCP/IP en routing en switching. Daarnaast loopt security als een rode draad door de training, waardoor studenten wordt geleerd netwerktoepassingen vanaf de basis al veilig op te zetten. Hands-on oefeningen die de theorie en de praktijk aan elkaar koppelen, zijn een belangrijk onderdeel van de training.

• Building a Simple Network
    • Establishing Internet Connectivity
    • Building a Medium-Sized Network
    • Network Device Management and Security
    • Introducing IPv6
    • Labs
     1,995.00 excl. VAT
  • Sold By: Fast Lane

Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 – Blended Learning

Sold By: Fast Lane

De Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 (ICND2) training is de opvolger van de ICND1 training. De basisconcepten (LAN- en WAN-technieken, Ethernet, TCP/IP en routing en switching) die in de eerste training zijn neergelegd, worden in de ICND2 verder uitgediept. Nadruk ligt op het zelfstandig kunnen configureren en troubleshooten van netwerken, in de vorm van hands-on oefeningen, en op het schalen van middelgrote netwerken naar grote netwerken en de uitdagingen die die biedt. Daarnaast is deze training de ideale voorbereiding op het Cisco CCNA-examen.

Na afloop van de training zal een student in staat zijn een klein tot middelgroot netwerk, bestaande uit Cisco componenten, te kunnen implementeren, configureren en troubleshooten.

1,995.00 excl. VAT

Amazic Knowledge